Crystal Nails Österreich

Weboldal és mobilapplikáció androidos és IoS készülékekre
Web: https://elitecosmetix.at/

F21 – kulturális portál

Az f21.hu kulturális portál fejlesztése, hostingja

Új Világ Nonprofit Kft.

Szoftverergonómia és design: weboldalak, pályázati rendszerek, mobilapplikáció design: FAIR app.

Prae Kiadó

A Prae Kiadó webshopjának fejleesztése, hostingja

KSMM

A Külföldön Sikeres Magyar Művészek kutatási projekt célja a külföldi magyar művészi sikerek és a külföldön sikeres magyar művészek feltérképezése. A projekt honlapjának kialakítása, logójának megtervezése, fejlesztése, hostingja

GDPR

Munkatársunk TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező adatvédelmi tisztviselő. A tanúsítvány jegyzékszáma: TRIC/18/39088

Molnár T. Eszter

Az író honlapja: hosting és fejlesztés

Kulter

Művészeti magazin. A PRAE.HU Kft. feladata: IT-support, szerver a Kulter számára.

White Lake Capital

White Lake Capital provides actionable investment ideas and a model portfolio to its subscribers. 
www.whitelakecapital.hu/

Egészségklinika

Webáruház egy budapesti Egészségközpont számára.
www.egeszsegklinika.hu

Élő Bolygónk Kampány

Közösen felemelve a hangunkat küldjük el egyértelmű üzenetünket a világ vezetőinek: haladéktalanul cselekedjenek az éghajlatváltozást okozó környezetszennyezés ellen!

KKTTKK Terror Háza Múzeum

Informatikai rendszerek üzemeltetése, weboldalak és érintőképernyős alkalmazások készítése a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány számára. Webshopok: www.terrorhazaphoto.hu és webshop.terrorhaza.hu

Szentkuthy Alapítvány

A Szentkuthy Miklós Alapítvány 1996-ban jött létre, fő programja: Szentkuthy Miklós művei kiadásának elősegítése, külföldi terjesztése, pályázatok kiírása, a 9000 kötetes könyvtár fenntartásának támogatása, katalógus elkészítése, művei bibliográfiájának elkészítése, irodalomtörténeti kutatás elősegítése.

Hosting: www.szentkuthymiklos.hu

NIOK

A NIOK küldetése, hogy a civil társadalom Magyarországon a civil szervezetek munkája által is erősebbé váljon, és létezzen egy olyan jogi, társadalmi, gazdasági környezet, amely a civil szervezetek fenntartható és hatékony működését elősegíti. A NIOK nyitott alapítvány közhasznú minősítésű szervezet.

Kratec Kft.

A Kratec Kft. műhelyei megtalálhatók a XI. kerületben Gazdagréten és Újbudán. Gumicentrum a Budaörsi úton (1112 Bp. Budaörsi út 163/a) és Újbudán (1113 Bp. Bartók Béla út 124-126.).
Minősített Michelin-abroncskereskedés, mely maradéktalanul megfelel az ügyfélfogadás, a műszaki tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai feltételeknek. Az audit során a Michelin által meghatározott 89 kritériumot vizsgálták az eladóhelyen. Az abroncskereskedés csak abban az esetben kapja meg a Michelin minősítésre vonatkozó emblémát, ha a független szervezet által végzett auditon a legmagasabb szintet éri el.
www.delbudagumi.hu

prae.hu - a művészeti portál

Weboldal és mobilapplikáció.
A prae.hu kiváló művészeti szakemberek által írt és szerkesztett portál, mely web2-es funkciókkal is rendelkezik: lehet blogolni, portfóliót készíteni, belső üzeneteket írni az ismerősöknek. Jelenleg teljes átalakítás alatt van, a főoldal és a cikkek már az új külsővel jelennek meg, de a web2-es tartalmaknál még a 2006-os állapot látható.

www.prae.hu

Muzikum

A Muzikum a Kossuth Klubban található, meglehetősen sokrétű közösségi tér. A Muzikum Bisztró már reggeltől kávéval, finom falatokkal várja a korán kelőket. Minden nap más, különleges menüvel szolgálunk vendégeinknek. Az ételkínálat egyedülálló. A délután, vagy este érkezők á la carte ajánlatainkból választhatnak. A Muzikum Klub esténként 20 órakor nyitja meg kapuit és egészen hajnalig várja a szórakozni vágyókat igényes zenei, táncos vagy épp színházi produkcióival.

Weboldal: 2012-2013
Szerver: 2012-2014

Euzert Uniós Továbbképző Kft.

Az Euzert Uniós Továbbképző Kft. 2003-ban kezdte meg működését. Fő tevékenysége továbbképzések, tréningek, oktatások szervezése, nyílt tanfolyamok, illetve igény szerint cégre szabott, speciális tematikával, kihelyezett/inhouse formában. Nyilvántartási száma a Fővárosi Munkaügyi Központ által kiadott Értesítés szerint: 01-0160-04. Intézményi Akkreditációs számunk: AL-1468

Honlapokat hosztolunk.

www.euzert.hu

Magyar Fordítóház Alapítvány

A Magyar Fordítóház 1998. januári megnyitása óta fogadja azokat a külföldi fordítókat, akik magyar szépirodalmi, bölcseleti, társadalomtudományi műveket fordítanak saját nyelvükre. A Fordítóházban a fordítók magyar nyelvi közegben dolgozhatnak, találkozhatnak kortárs magyar írókkal, és megismerhetik a magyar irodalom legújabb alkotásait.

Honlap: http://www.forditohaz.hu/

Udvariatlan szerelem és Angyali üdvözlet

Könyvkiadással is foglalkozik a PRAE.HU Kft., a könyveknek jókedvünkben néha honlapot készítünk, erre mutatunk alább két ékes példát. Udvariatlan szerelem címmel obszcén középkori versantológiát jelentettünk meg az európai népnyelvekből és latinból fordítva Gyulai Líviusz illusztrációival. Jorgosz Baia együttműködött Demeter Ádám grafikussal, s így született meg az Angyali üdvözlet című, nem feltétlen gyerekek kezébe való kötet. 
 

Facebook-szavazás: Jövőnéző Művészeti Fesztivál

A Jövőnéző Művészeti Fesztiválon a könyvtrailerek versenyén a közönségszavazást Facebook-szavazással lehetett leginkább hitelesen megoldani. A könyvtrailerek Youtube-csatornára kerültek, onnan ágyaztuk be őket a Facebookra. A látogatóknak a https://www.facebook.com/praehu oldalon kellett regisztrálniuk a szavazáshoz.

https://www.facebook.com/Jovonezo

Magyar Műfordítók Egyesülete

A Magyar Műfordítók Egyesülete 2003. szeptemberében alakult. Ez az első ilyen szervezet Magyarországon. A MEGY mindenekelőtt fórumot kínál a szakma művelőinek az egyesületi élethez, a vélemény- és információcseréhez. Mindent megtesz azért, hogy a hagyományosan magas színvonalú magyar műfordítást megfelelően elismerjék.

Honlap: http://www.muforditok.hu/

Tégy a parlagfű ellen!

A Tégy a parlagfű ellen! Közhasznú Alapítvány a sokak életét megkeserítő allergén növény elleni közös fellépést segíti.

http://www.tegyaparlagfuellen.hu/

József Attila Kör Irodalmi Egyesület

A József Attila Kör Irodalmi Egyesület közel 350 fiatal írót tömörítő, országos hatókörű szakmai és érdekvédelmi szervezet, működési formáját tekintve közhasznú egyesület.

Honlap: http://www.jozsefattilakor.hu/

BWIW

A BWIW egy üzleti who is who oldal. A csaknem kész site továbbfejlesztése volt a feladatunk.

Honlap: http://bwiw.hu

Köztársasági Elnöki Hivatal, Sándor-palota

A köztársasági elnök Magyarország államfője. Jogállamunk 1990-es megszületésétől napjainkig hazánkban eddig öt személy töltötte be ezt a Magyarország alkotmányos berendezkedése és az államszervezet demokratikus működése szempontjából egyaránt kiemelkedő jelentőségű tisztséget. Weboldalak készítése, support, hosting.

Korábban weboldalak, 2022 után webhosting.

Bookstreet53.com

Book Street 53 célja, hogy inspiráló, személyre szabott könyveket készítsen. A Book Street 53-at elindító Prime Rate Kft. a régió legmodernebb és legnagyobb íves digitális nyomdája. Közel húsz éves szakmai tapasztalat, heti több ezer legyártott könyv, ultramodern géppark, elkötelezett emberek. Webshop készítése, support.

www.bookstreet53.com

SAP-rendszer az NFÜ számára

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség munkatársainak munkáját megkönnyítő SAP-rendszer, a BIR fejlesztése, üzemeltetése meglévő design felhasználásával, más fejlesztőcégekkel együttműködve.

Országos Roma Önkormányzat

Az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) célja, hogy a kortárs politikai helyzetnek és az elvárásoknak megfelelően hiteles és szilárd alapokon álló képviseletet ellátó önkormányzatot építsen, működtessen. 

Az Országos Roma Önkormányzat portálja, Európai út című lapjának honlapja, a Nő az esély elnevezésű TÁMOP-projekt microsite-ja.

Hotel Steirerhof

Az osztrák Alpokban, a Tauplitzalmon található Steirerhof Hotel télen pályaszállással várja a síelni vágyókat, nyáron remek kirándulóhely.

Honlap: http://steirerhof.net/

5K Központ

Az 5K Központ Oktatási Kft. olyan rövidebb és hosszabb kurzusokat kínál, amelyek az ember kreativitásának és önkifejezésének kibontakozását szolgálják, valamint lehetővé teszik a személyes és szakmai életben való fejlődését.

www.5kkozpont.hu

Budapesti Víz Világtalálkozó

Magyarország kormánya az ENSZ szervezeteivel és a Víz Világtanáccsal együttműködve konferenciát szervezett azzal a szándékkal, hogy ezen tevékenységek értékelése és összegzése megtörténjen, valamint, hogy a jövőbeli munkához iránymutatást adjon. A konferencia Budapesti Víz Világtalálkozó néven Budapesten, 2013. október 8. és 11., majd 2016. november 28. és 30. közt volt a Millenárison. Weboldal készítése, support, hosting. A harmadik alkalom 2019-ben volt (október 15–17.), melyen a beléptetővel együttműködő meghívórendszert, az androidos és IOS mobilappot, valamint az érintőképernyős terminálokat készítettük el.

www.budapestwatersummit.hu

Yamaha Motors

A Yamaha Motor Hungaria Kft. A nemzetközi cég magyar webshopja saját fejlesztésű webáruházmotorral készült. 
A PRAE.HU KFT. INFORMATIKAI DIVÍZIÓJA